Etusivu  -  Siilimme  -  Muistoissamme  -  Poikaset  -  Galleria  -  Kirjaudu sisään  -  Linkit  -  Vieraskirja

Merlin 11.11.2006 - 25.5.2009Merlin menehtyi kitalaen kasvaimeen 25.5.2009 vasta 2,5 vuoden ikäisenä.

Tammikuun 13. päivä 2007 meille muutti Jyväskylästä upea siilipoika, jonka nimi on Haltiametsän Merlin. Merlin on albiino eli sillä on valkoiset piikit, rubiininpunaiset silmät ja vaaleanpunainen possunnenä. Myös iho on vaaleanpunainen. Merlin on Oskun tyttären Avekan ja tamperelaisen Kassun poika. Merlinin sisaruksia ovat valkoinen Rubiini-tyttö, joka jäi asumaan äitinsä luokse Jyväskylään sekä kanelinvärinen Ruu-poika, joka asuu Helsingissä. Nämä kauniit kolmoset syntyivät 11.11.2006.

Merlin on yhtä nopea ja utelias kuin Osku-ukkinsa. Se osaa kulkea melkoista vauhtia myös taaksepäin. Ruoka maistuu hyvin. Se on rohkea metsästäjä, joka saalistaa mielellään eläviä sirkkoja ja matoja. Luonnetta pojalla riittää. Jos sen herättää kesken päiväunien, se on tosi vihainen. Naksutus ja puhina kuuluvat kauas. Madoilla sen saa kuitenkin nopeasti leppymään. Matoja ei kannata antaa suoraan kädestä, ellei halua tehdä tuttavuutta pojan terävän purukaluston kanssa.

Merlin viihtyy hyvin ulkona lämpiminä kesäiltoina. Pihalla se tekee vaahtopalloja mullasta ym. mielenkiintoisesta. Puolen tunnin touhuamisen jälkeen sitä ei uskoisi albiinoksi. Pihaleikkien jälkeen se joutuukin aina vastustuksesta huolimatta kokovartalokylpyyn, jossa pehmeällä harjalla pestään multapaakut piikkien välistä.

13. - 14.9.2008 Merlinillä oli elämänsä ensimmäiset treffit. Tyttöystävänä oli meidän oma Martta, jolle Merlin lauleli kauniita kosiolauluja. Valitettavasti nämä treffit eivät kuitekaan tuottaneet tulosta innokkaasta yrittämisestä huolimatta.

Suureksi suruksemme Merlille ei jäänyt jälkeläisiä. Martan ja Merlinin poikanen syntyi 8.12.2008, mutta se menehtyi melko pian synnytyksen jälkeen.

Copyright Lefa & Perah         84697 kävijää                  Normaali/suuri fonttikoko