Etusivu  -  Siilimme  -  Muistoissamme  -  Poikaset  -  Galleria  -  Kirjaudu sisään  -  Linkit  -  Vieraskirja

SerafiinaMeille tuli heinäkuussa 2009 uusi perheenjäsen: kaunis kanelinvärinen siilityttö Suolahden Serafiina, joka on syntynyt 5.6.2009. Serafiina on Roopen lapsenlapsi. Sen vanhemmat ovat Haltiametsän Olivia ja Meadow Hill's Needles eli Severi. Serafiina peri esi-isänsä Oskun hienon siilikaapin. Se vaikuttaa yhtä reippaalta ja kesyltä kuin kaapin entinen asukas, mutta on selvästi rauhallisempi. Serafiina viihtyy sylissä ja kiipeää mielellään olkapäälle.

Tammikuun alussa 2010 Serafiina pääsi treffeille Kumpulan Robertin luokse Suolahteen. Pariskunta ihastui heti toisiinsa ja päivälleen viiden viikon kuluttua Serafiinan pesästä alkoi kuulua piippausta. Myöhemmin selvisi, että Serafiinan pesässä oli peräti seitsemän suloista siilivauvaa, kolme tyttöä ja neljä poikaa. Poikueen ensimmäinen kuukausi oli kasvattajalle hermoja raastavaa aikaa, sillä Serafiina kuljetti poikasia vuorotellen suussaan. Se juoksi usein juoksupyörässäkin poikanen suussaan. Muuten se hoiti ison poikueensa hyvin.

Kaikille poikasille löytyi hyvät kodit. Niilo jäi meille kotiin, Nelli muutti Ouluun, Sikuriina Lahteen, Ruusa Vantaalle, Sipe Mänttään, Simba Helsinkiin ja Sami-Wiljami jäi Kuopioon Lähdeniityn Akun perheeseen.

Copyright Lefa & Perah         84500 kävijää                  Normaali/suuri fonttikoko